Kontakt

Inden du kontakter os, så husk, at SparPenge.dk er en gratis prissammenligningstjeneste. Vores service er at hjælpe dig med at spare penge ved at give dig det fulde overblik over udbydere af lån, A-kasser, bredbånd, mobilabonnementer, tv-pakker og taletidskort. SparPenge.dk sælger altså ikke nogen produkter. Eventuelle spørgsmål til de enkelte produkter, bør derfor rettes direkte til den enkelte udbyder. Kontaktoplysningerne finder du på udbyderes hjemmeside, som du kan klikke dig ind på under det enkelte produkt, som du har spørgsmål til.

Hvis du oplever problemer med SparPenge.dk eller har spørgsmål, som ikke vedrører produkterne, så er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os via e-mail på: kontakt@sparpenge.dk

SparPenge.dk er en kommerciel tjeneste og modtager provision fra udbydere der omtales / henvises til. Lister omfatter ikke alle udbydere og produkter. Rækkefølge er påvirket af samarbejdet med udbydere. Info om produkter og tilbud indsamles fra udbyderne, og vi tager forbehold for fejl. Vi anvender cookies og registrerer adfærd jvf. privatlivspolitik og vilkår.

© 2024 Kodyl ApS • Niels Bohrs Vej 61, 2. • DK-8660 Skanderborg • kontakt@sparpenge.dk