Kontakt

Inden du kontakter os, så husk, at SparPenge.dk er en gratis prissammenligningstjeneste. Vores service er at hjælpe dig med at spare penge ved at give dig det fulde overblik over udbydere af lån, A-kasser, bredbånd, mobilabonnementer, tv-pakker og taletidskort. SparPenge.dk sælger altså ikke nogen produkter. Eventuelle spørgsmål til de enkelte produkter, bør derfor rettes direkte til den enkelte udbyder. Kontaktoplysningerne finder du på udbyderes hjemmeside, som du kan klikke dig ind på under det enkelte produkt, som du har spørgsmål til.

Hvis du oplever problemer med SparPenge.dk eller har spørgsmål, som ikke vedrører produkterne, så er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os via e-mail på: kontakt@sparpenge.dk

SparPenge.dk er en kommerciel tjeneste med indtjening fra annoncering og henvisningsprovision fra udbydere, der henvises til. Vi har ikke ansvar for tredjeparts sider, der linkes til. Vi anvender cookies og registrerer oplysninger om brugere af tjenesten, se hhv. cookie- og privatlivspolitik samt vilkår og retningslinjer for yderligere info.

© 2018 U.C. UserConsumer Marketing Ltd. - Alle rettigheder forbeholdes.